Σταύρος Τσίρμπας: Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά

Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές”

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές: “Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Σ’ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους”.

"Τα σχολεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού είναι ασφαλή και λειτουργικά"

Σε ενημέρωση που έγινε μεταξύ του νέου Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρου Τσίρμπα και των διευθυντών των σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου τονίστηκε ότι όλα τα σχολεία του Δήμου είναι ασφαλή και λειτουργικά.

Σε δήλωσή του ο Σταύρος Τσίρμπας τόνισε ότι “κάποια προβλήματα που επισημάνθηκαν σε κάποια σχολεία τακτοποιήθηκαν και είναι πλέον λειτουργικά και δεν εμπνέουν κάποια ανησυχία”. Τη διαβεβαίωσή τους έδωσαν και οι τεχνικές υπηρεσίες, οι οποίες ξεκαθάρισαν ότι τα σχολεία είναι έτοιμα για τη νέα χρονιά. Κάποια δευτερεύοντα θέματα που έχουν προκύψει θα τακτοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω.

Σημειωτέον ότι η νέα δημοτική αρχή που έχει αναλάβει εδώ και έντεκα ημέρες πραγματοποιεί αγώνα δρόμου προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Ο Σταύρος Τσίρμπας ξεκαθάρισε ότι “τα θέματα των σχολείων θα ιεραρχηθούν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι όλα τα παιδιά της πόλης μας να είναι ασφαλή σε όλα τα σχολικά κτίρια”.

 

Μοιράσου την σελίδα