«Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ.

Στο Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερό και συγκεκριμένα στην  Κοινωνική Υπηρεσία, Λ. Δημοκρατίας 1 και Μέρλα, συνάντησαν  οι δημότες τα στελέχη της υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί» της Ε.Σ.Α.μεΑ, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Ε.Σ.Α.μεΑ. και με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η Ε.Σ.Α.μεΑ. λειτουργεί την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες,  οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις  της  κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

          Υπεύθυνοι για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης  είναι ο κ. Δημήτρης Βαλβαδέλης, Αντιδήμαρχος Ασφάλειας και Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας  και Υπεύθυνος για τα ΑμεΑ  και ο κ. Πότσης Ζήσης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

 

Μοιράσου την σελίδα