Κρίσιμες συναντήσεις Τσίρμπα με έτερους αυτοδιοικητικούς πόλους

Σημαντικές επαφές με πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη είχε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού Σταύρος Τσίρμπας στο Συνέδριο Waste 2019: Στερεά και Υγρά Απόβλητα που διοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την τεχνοοικονομική ιστοσελίδα economix. gr στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

 Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Δήμαρχο  Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Κωνσταντέλλο Γρηγόρη σχετικά με θέματα που άπτονται της λειτουργίας των Δήμων τους.

Με τον παλιό δήμαρχο Μελισσίων και αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, και Γενικό Γραμματέα συντονισμού διαχείρισης στερεών αποβλήτων του ΥΠΕΝ Μανώλη Γραφάκο ανέλυσε το σχέδιο του για την πόλη των Αγίων Αναργύρων και Καματερού.

Επίσης με τον Κώστα Βουγιουκλάκη, γενικό διευθυντή αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, μπόρεσαν να συζητήσουν για θέματα που λιμνάζουν και ταλανίζουν τους ανθρώπους της πόλης εδώ και χρόνια και αναζήτησαν τρόπους αντιμετώπισης τους.

 Το συνέδριο Waste 2019 που εστίασε στους τομείς και τεχνικούς τομείς της κυκλικής οικονομίας και της ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΚΑ). 

 

Μοιράσου την σελίδα