Βραβεύσεις για την Κοινωνική Υπηρεσία

Βράβευση  της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού  στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

 

Βραβεύσεις για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού «έκρυβε» το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων με θέμα «Κανείς δεν μένει πίσω». 

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία έλαβε δύο βραβεία, για τα κριτήρια που έχει θέσει ο ΠΟΥ για το πρόγραμμα των  Υγιών Πόλεων καθώς και των πόλεων που έχουν ιδρύσει και λειτουργούν ΚΕΠ Υγείας,  ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος μας.

 

Στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2019 στο Ίδρυμα Βιολογικών Ιατρικών Ερευνών, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού είχε ενεργή συμμετοχή.  

 

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση με θέμα «Συν-κινούμαι, Δρω, Αλλά-Ζω: Μια συμμετοχική δράση με αφορμή την Εβδομάδα για την κινητικότητα στο Δήμο Αγίων Αναργυρων Καματερου» από την κ. Οικονομοπούλου Αγγελική, Διευθυντρια  Κοινωνικής  Πολιτικής  και την κ Κωστή Αικατερίνη, Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού.

 

Με αφορμή τα διαδραστικά εργαστήρια της Συνάντησης  Εργασίας η  κ. Κεντεποζιδου Αναστασία, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας  και η κ.  Οικονομοπούλου Αγγελική συντόνισαν βιωματικά εργαστήρια και στη συνέχεια παρουσίασαν τις προτάσεις που προέκυψαν από αυτά στα αντίστοιχα στρογγυλά τραπέζια με θέμα «η Ειρήνη και η Συμμετοχή ως βασικοί πυλώνες για τη βιώσιμη ανάπτυξη μιας πόλης».

 

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν ο κ. Πότσης Ζησης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής η Δημοτική Σύμβουλος και Υπεύθυνη για το ΕΔΔΥΠΠΥ κ. Νίκη Τριγκα και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  Καματερού κ.  Δροσος,

 

Τα βραβεία για το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού παρέλαβαν η κ Τρίγκα Νίκη  και ο κ. Παντελιάς Νίκος, Δημοτικός Σύμβουλος από τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΕΔΔΥΠΠΥ κ.  Πατούλη Γιώργο.

 
Ήταν μια αξιολογη συνάντηση των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε πανελλήνιο επίπεδο όπου ο βασικός στόχος είναι μετάδοση των  πολιτικών για την  της βιώσιμης ανάπτυξης στις σχεδιαζόμενες και εφαρμοζόμενες πολιτικές από τους Δήμους αλλά και η ανταλλαγή καλών πρακτικών ανάμεσά τους.

Μοιράσου την σελίδα