«Τσάι Αγάπης» από τα Β’ ΚΑΠΗ στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 η  Γιορτή αγάπης και προσφοράς, το «Τσάι της Αγάπης» του Β’ ΚΑΠΗ. Μια μοναδικά ζεστή γιορτή, που σκοπό  είχε την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων της οργάνωσης της «Κιβωτού του Κόσμου».

Τα μέλη παρακολούθησαν βίντεο  για το ανεκτίμητο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και την προσφορά της σε παιδιά, νέους και μονογονεϊκές οικογένειες, από τον Πατέρα Αντώνιο, τους εθελοντές και τους συμπαραστάτες, της μη κερδοσκοπικής αυτής οργάνωσης.

Οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Ιλίου, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια, ενίσχυσαν τον σκοπό της εκδήλωσης και «έντυσαν» μουσικά την Χριστουγεννιάτικη γιορτή, ψάλλοντας τα κάλαντα και δημιουργώντας μια όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχε Χριστουγεννιάτικη αγορά με χειροποίητα, μοναδικά αντικείμενα που φιλοτέχνησαν τα μέλη της ομάδας Δημιουργικής απασχόλησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Τσίρμπας Σταύρος, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λοβέρδος Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ζαλακούδης Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Συνεργείων & Ηλεκτροφωτισμού κ. Κοτσίνης Σπύρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Νταούτης Γεώργιος.

 

 

Μοιράσου την σελίδα