ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ – ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, στο πλαίσιο σχεδιασμού και εφαρμογής καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, υλοποιεί έναν κύκλο επιμορφωτικών – βιωματικών σεμιναρίων με τη συνεργασία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Πρόκειται για μια σειρά επιμορφωτικών - βιωματικών σεμιναρίων, που εξελίσσονται κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2013-2014 και πραγματοποιούνται σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς/κηδεμόνες των μαθητών και πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες στα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Μέσα στον περασμένο Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκαν δύο βιωματικά εργαστήρια, στο 8ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων και στο 8ο Δημοτικό Καματερού.

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί το τρίτο βιωματικό σεμινάριο στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων (Μεγ. Αλεξάνδρου 128),  με θέμα: «Οικονομική κρίση: Πως διαχειριζόμαστε τις επιπτώσεις της στη ζωή των παιδιών μας».

Ομιλήτρια είναι η κα Ρηγούτσου Ελένη, Κλινική Ψυχολόγος, συνεργάτιδα του ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το παραπάνω πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία, τηλέφωνο επικοινωνίας : 213.2030930

Υπεύθυνος για το συντονισμό και την οργάνωση του παραπάνω προγράμματος είναι ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κος Νίκος Παντελιάς.

 
 

Μοιράσου την σελίδα