Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά της πόλης μας

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη παιδικά χαμογέλα, αγάπη, συναισθήματα, δώρα και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού “Μαρία Έλενα” η καθιερωμένη εκδήλωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας αφιερωμένη στα παιδιά της πόλης μας. Στην εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε προβολή παιδικής ταινίας “Playmobil" για τις οικογένειες που παρευρέθηκαν.

  Επίσης, σε όλα τα παιδιά δόθηκαν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις και μοιράστηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη.
Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τα θέατρα “Αλκμήνη”,"Φούρνος”, "Εθνικό Θέατρο”, “Ελληνικός Κόσμος”  "Θέατρο Νέου Κόσμου”, “ Μαιρήβη Εργαστήρι”, “Χώρος Τέχνης Ασωμάτων” και “Gingercreepers Theater”,  για την χορήγηση προσκλήσεων για τις παραστάσεις τους. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Πότσης Ζήσης και παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κος Ζαλακούδης Δημήτρης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Σπηλιώπουλο Γιάννη από το σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την υποστήριξή του, τον κο Ζάγκα Χρήστο για τη χορηγία της βασιλόπιτας, καθώς επίσης και την κα. Σαπέλα Μαρία και την εταιρεία Σκλαβενίτης για τη χορηγία σε παιχνίδια.
Γι ακόμα μια φορά ο εθελοντισμός και το συναίσθημα της προσφοράς κρίθηκαν ανεκτίμητες αξίες και είχαν θετική επίδραση στις καρδιές όλων.

 

Μοιράσου την σελίδα