Η ζωή είναι ωραία και τον Μάρτιο

Η «ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

«Η καρδιά έχει τους λόγους της που η λογική δεν ξέρει». - Blaise Pascal

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού συνεχίζει το πρόγραμμα ΄΄Η ζωή είναι ωραία΄΄, ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.


Το Πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να δώσει στις δημότισσες και τους δημότες των Αγίων Αναργύρων - Καματερού μια ευκαιρία, για να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον…τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο.

Στόχος των δράσεων είναι η καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση.

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών, επισκέψεις σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, εκπαιδευτικές εκδρομές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές δράσεις, εξορμήσεις στη φύση, διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια – εργαστήρια, οργανώνονται από τον δήμο και προσφέρονται στο κοινό με δωρεάν μεταφορά και μειωμένες τιμές, προσιτές σε όλους.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος ΄΄Η ζωή είναι ωραία΄΄, θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2023658, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 15:00 το μεσημέρι.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.

Κάθε μήνα θα γίνεται ενημέρωση για τις δράσεις του επόμενου μηνός.

Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 20:00
Μιούζικαλ
Το Φάντασμα της Όπερας
Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου

Το διάσημο μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως και παρουσιάσεις σε 165 πόλεις ανά τον κόσμο έρχεται με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές με τα διάσημα κλασικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης

Σκηνοθετεί: Stephen Barlow
Πρωταγωνιστούν: Ben Forster, Celinde Schoenmaker, Amy Manford, Nadim Naaman, Lara Martins, John Ellis, Arvid Larsen, Sion Lloyd, Valerie Cutko, Daisy Hulbert

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 18:45 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του νέου Δημαρχείου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 61.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων έως την Τρίτη 3 Μαρτίου


Σάββατο 14 Μαρτίου, στις 18:00
Θεατρική παράσταση
Η Σκούπα
Θέατρο Γκλόρια
Η Σκούπα είναι μια κωμωδία που έχει στο επίκεντρο της την εργαζόμενη γυναίκα. Τη σύγχρονη εργαζόμενη που οφείλει να είναι και συνεπής στην εργασία όσο ένας άντρας αλλά ταυτόχρονα ΚΑΙ νοικοκυρά ΚΑΙ μητέρα ΚΑΙ σύζυγος ΚΑΙ ερωμένη. Η κωμωδία αρχίζει όταν μια υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέφτεται να “φαλιρίσει” επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαια της, να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Έτσι αρχίζει ένας μυστικός πόλεμος και μια αλυσίδα από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές μέχρι τελικής πτώσεως.

Σκηνοθετούν: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας
Πρωταγωνιστούν: Σύλβια Δεληκούρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελέτης Ηλίας, Βίβιαν Κοντομάρη, Νίκη Λάμη, Αντιγόνη Νάκα, Παρθένα Χοροζίδου, Σπύρος Τσεκούρας

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το Σάββατο 14 Μαρτίου, στις 16:30 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του νέου Δημαρχείου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 61.

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων έως τη Δευτέρα 9 Μαρτίου


Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 19:00
Θεατρική Παράσταση
Τρεις Αδελφές
Θέατρο Βεάκη

Ο Τσέχωφ με το έργο του καταδεικνύει ένα σύστημα αδράνειας και απραξίας που παλεύει με τη λαχτάρα για ζωή. Μια κωμωδία της απελπισίας, που αποκαλύπτει την αδυναμία του ανθρώπινου όντος για ευτυχία, το ασύμπτωτο του έρωτα, και τον καλπασμό μιας νέας τάξης πραγμάτων που έρχεται να σαρώσει οτιδήποτε ξεπερασμένο και παρηκμασμένο. Τα πρόσωπα του έργου αναρωτιούνται για τη ζωή, για το νόημα, φαντασιώνονται τη Μόσχα, φιλοσοφούν για το μέλλον απολύτως αδύναμα να πράξουν στο παρόν.

Σκηνοθετούν: Δημήτρης Καραντζάς
Πρωταγωνιστούν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ, Γιάννης Κλίνης, Αινείας Τσαμάτης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Νίκος Μάνεσης, Υβόννη Μαλτέζου, Δημήτρης Πιατάς

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 17:30 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του νέου Δημαρχείου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 61.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 12 Μαρτίου



Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 19:30
Μουσικοθεατρική Παράσταση
Κοινή ησυχία
Θέατρο Διάνα
Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ε. Ράντου, ο Β. Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει 30 σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού. Ένα ταξίδι αναζήτηση για τα χαμένα μας όνειρα και τις ματαιωμένες προσδοκίες μας. Μια παράσταση που προτείνει να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα, προσπαθώντας να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία».

Σκηνοθετεί: Ελένη Ράντου
Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Οδυσσέας Ιωάννου, Σοφία Πανάγου, Μιχάλης Τιτόπουλος

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 17:45 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του νέου Δημαρχείου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 61.

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου


Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 20:00
Μουσικοθεατρική Παράσταση
ΜΟΒΥ DICK
Θέατρο Παλλάς

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας όλων των εποχών μετατρέπεται σε μιούζικαλ. Μια συγκλονιστική μουσική περιπέτεια παίρνει θεατρική μορφή και μεταφέρεται στη σκηνή με καινοτομίες στη σκηνογραφία, ολογράμματα, 3D graphics, ζωντανή ορχήστρα και χορογραφίες. Η ιστορία ενός γοητευτικού, «τρελού» καπετάνιου που πείθει όλο του το πλήρωμα να τον ακολουθήσει στην εσωτερική του αποστολή: να νικήσει τα όρια του, τη Φύση, τη Μοίρα του, να φτάσει και να ξεπεράσει τον Θεό.

Λιμπρέτο & μουσική σύνθεση: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Πρωταγωνιστούν: Μπάμπης Βελισσάριος, Θοδωρής Βουτσικάκης, Νικόλας Καραγκιαούρης, Βασίλης Κούρτης, Ivan Svitailo, Αιμιλιανός Σταματάκης

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το Σάββατο 28 Μαρτίου, στις 18:30 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του νέου Δημαρχείου, Λεωφόρος Δημοκρατίας 61.

Τιμή εισιτηρίου: 16 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 20 Μαρτίου




 

Μοιράσου την σελίδα