ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ- Δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά

Προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής η υγεία των δημοτών της

 

Προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής αποτελεί η υγεία των Δημοτών και των παιδιών του Δήμου.

 

Έχοντας αυτό σαν γνώμονα ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, η Κοινωνική Υπηρεσία και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού θα πραγματοποιήσουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από διαφόρων ειδικοτήτων ιατρούς σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

 

Οι ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά του Δήμου μας θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Δευτέρα 16-Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και από τις 8.30 το πρωί ως και τις 15.00 το μεσημέρι.

 

Το κινητό πολυιατρείο «Ιπποκράτης» θα βρίσκεται στο χώρο του Νέου Δημαρχείου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 61 με εθελοντές ιατρούς από τέσσερα ιατρεία.

 

Καθημερινά σαράντα παιδιά του Δήμου μας θα μπορούν να εξετάζονται από παιδίατρο, οδοντίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο και οφθαλμίατρο, αφού πρώτα κλειστεί εγκαίρως ραντεβού.

 

Οι  Δημότες που ενδιαφέρονται να φέρουν τα παιδιά τους για προληπτικές εξετάσεις θα καλούν στα τηλέφωνα 2132039936 και 2132039921 από τις 8.30 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι από Δευτέρα ως και Παρασκευή. 

 

Share this post