Ανακοίνωση Δημάρχου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Συμμερίζομαι τις αγωνίες σας και γι’ αυτό το λόγο θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κύριο μέλημα μας, ως δημοτική αρχή, αποτελεί η προστασία των δημοτών μας, των οικογενειών τους και του υπέρτατου αγαθού της υγείας.

Στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του Κορονοϊού, ο Δήμος μας λαμβάνει συνεχώς προληπτικά μέτρα, με σκοπό να προστατευτούν οι δημότες και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Για αυτό το σκοπό,

Πραγματοποιούμε συνεχώς απολυμάνσεις στα σχολεία, στα δημόσια κτίρια, στα γήπεδα και σε όλους τους χώρους του Δήμου.

Επιπλέον των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, αποφασίσαμε να κλείσουμε τις παιδικές χαρές και όλους τους αθλητικούς χώρους του Δήμου και να ακυρώσουμε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις έως το τέλος Μαρτίου.

Στόχος μας είναι να προστατέψουμε πρώτα από όλα τα παιδιά μας, τους ενήλικες και κυρίως τους ηλικιωμένους που κινδυνεύουν περισσότερο απέναντι στον ιο. Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε.

Στην προσπάθεια αυτή όμως, η ατομική προστασία, η πρόληψη και η υπεύθυνη στάση του καθενός από εμάς, θα έχει καταλυτική σημασία.

Ζητώ από όλους εσάς, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να συνεχίσετε να εφαρμόζετε πιστά τα μέτρα που ανακοινώνουν οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της δημόσιας υγείας, να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες μένοντας στο σπίτι, να φροντίζετε την ατομική σας υγιεινή και να λαμβάνετε μέτρα προστασίας για τις οικογένειες σας και για τους ηλικιωμένους.

Εγώ προσωπικά και όλο το προσωπικό του Δήμου εργαζόμαστε αδιάλειπτα και παρακολουθούμε με προσοχή τις εξελίξεις, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους δημόσιους φορείς για να αντιμετωπίσουμε άμεσα οτιδήποτε προκύψει.

Να είστε σίγουροι πως οι συνεργάτες μου κι εγώ θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατέψουμε την δημόσια υγεία και την πόλη μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και θέλω να ξέρετε πως βρίσκομαι κάθε μέρα δίπλα σας!

Μοιράσου την σελίδα