Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 3 Απριλίου, τη Δευτέρα 6 Απριλίου και την Τρίτη 7 Απριλίου

 

Δίνουμε δώρο ζωής στους πολίτες που έχουν ανάγκη

 Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της πόλης.

Λόγω της τεράστιας έλλειψης σε αίμα, όλα τα Νοσοκομεία και οι υγειονομικές αρχές της χώρας μας, έχουν κάνει έκκληση στους πολίτες να αιμοδοτήσουν.

Για τον λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντική η προγραμματισμένη Αιμοδοσία που πραγματοποιεί ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού την Παρασκευή 3 Απριλίου, τη Δευτέρα 6 Απριλίου και την Τρίτη 7 Απριλίου 2020. 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας ζήτησε από τους συμπολίτες του να συμμετέχουν στην αιμοδοσία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας καλώ να συμμετέχετε στην εθελοντική αιμοδοσία που κάνουμε την Παρασκευή 3 Απριλίου, τη Δευτέρα 6 Απριλίου και την Τρίτη 7 Απριλίου στο Παλαιό Δημαρχείο, αφού πρώτα κλείσετε ραντεβού για τη δική σας ασφάλεια στα τηλέφωνα 2132039935 και 2132039936».

Μην ξεχνάτε ότι «Δίνοντας αίμα, σώζουμε ζωές. Συμμετέχουμε στην αιμοδοσία, δίνουμε δώρο ζωής στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη».

Η αιμοδοσία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Δημαρχείο, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στην Ι. Μέρλα και Λεωφόρο Δημοκρατίας, Άγιοι Ανάργυροι., αφού πρώτα προηγηθεί ραντεβού στα εξής τηλέφωνα: 2132039935 και 2132039936.

 

Μοιράσου την σελίδα