Πασχαλιάτικο Τραπέζι Αγάπης

Γεύματα για το Πασχαλινό Τραπέζι από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

 

Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας: Είμαστε δίπλα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων προχώρησε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Σταύρου Τσίρμπα. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν εμπόδισαν στο ελάχιστο την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, η οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής μέσω του προγράμματος σίτισης του Υπουργείου Εσωτερικών και με το συντονισμό του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού προχώρησε στη διανομή φαγητού κατ’ οίκον για το πασχαλιάτικο τραπέζι για 1.000 δημότες. Δόθηκαν μαγειρίτσα για τους ωφελουμένους, αρνί με πατάτες καθώς και τσουρέκι.

Τα γεύματα έγιναν πραγματικότητα χάρη στην πολύτιμη συνδρομή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, εργαζομένων από την Υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι», της Εκκλησίας, Εθελοντών και της σχολικής κοινότητας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, το «Βοήθεια στο Σπίτι» και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ώστε να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Να διαβεβαιώσω ακόμα τους δημότες ότι είμαστε δίπλα τους και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τους βοηθήσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε. Η κρίση αυτή θα περάσει σύντομα και θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή. Να έχετε όλοι ένα Καλό Πάσχα με τους οικείους σας».

Οι μερίδες φαγητού παραδόθηκαν παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη δυτικού τομέα Ανδρέα Λεοτσάκου.

 

Μοιράσου την σελίδα