Διανομή κατ΄ οίκον ΤΕΒΑ και πακέτων τροφίμων του Πάσχα

Με   παράδοση   στις  κατοικίες  των ωφελούμενων ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020  η διανομή των τροφίμων  του Επισιτιστικού  Προγράμματος ΤΕΒΑ  από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής. του Δήμου μας. 

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σταύρος Τσίρμπας:  «Προτεραιότητα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι η  προάσπιση  της  υγείας  των πολιτών   και των εργαζόμενων και η ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων. Κάνοντας πράξη το σύνθημα - Μένουμε Σπίτι -  ο Δήμος μας φροντίζει τους κατοίκους του  μεταφέροντας  κατ΄ οίκον  τα  πακέτα  με τα τρόφιμα».

 

Ειδικότερα  σε μία  προσπάθεια που ξεκίνησε από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020    και συνεχίστηκε  σε καθημερινή βάση    έως τη Δευτερα 13 Απριλίου  2020 διανεμήθηκαν  τρόφιμα,  καθαριστικά είδη και και  είδη βρεφικής φροντίδας  σε 1008 ωφελούμενους του προγράμματος.

 

Επιπλέον την Τρίτη  και Τετάρτη 14 και 15 Απριλίου 2020  διανεμήθηκαν κατ΄ οίκον πακέτα με τρόφιμα από το Δήμο ενόψει της εορταστικής περιόδου  του Πάσχα  σε 450  οικογένειες της πόλης  που αντιμετωπίζουν σοβαρές ανάγκες.

 

Ήταν μία τεράστια  προσπάθεια  που υλοποιήθηκε  όχι μόνο από τους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και  με την  πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών της πόλης.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές  που  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας  και δημιούργησαν μία  ασπίδα προστασίας  σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη.

Μοιράσου την σελίδα