20 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

υλοποιήθηκε με την συνεργασία του Συλλόγου Επιστημόνων  Μαιών - Μαιευτών Αθήνας και του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ
 
 
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και το Γραφείο Προαγωγής Υγείας εφαρμόζουν καινοτόμα Προγράμματα Πρόληψης στην τοπική κοινωνία, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Αγωγής Υγείας. 
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησαν την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο του τραχήλου της μήτρας (Τεστ Παπανικολάου) σε 20 γυναίκες.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με τη συνεργασία του Συλλόγου   Επιστημόνων Μαιών - Μαιευτών Αθήνας και του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και φιλοξενήθηκε στο χώρο του Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του Συλλόγου Επιστημόνων Μαίων - Μαιευτών Αθήνας, κα.  Πανανή Πέρμα και την κα. Μπράνη Παναγιώτα για την αμέριστη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος καθώς και το ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο για την κυτταρολογική εξέταση των τεστ.
Την ευθύνη για τον συντονισμό του προγράμματος έχει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Νίκος Παντελιάς.
Το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου θα συνεχιστεί και τους επόμενους   μήνες και λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, ιδιαίτερη προτεραιότητα δίνεται σε γυναίκες της πόλης που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213.2039925 – 213.2039921.                           
 
                                    
 

Μοιράσου την σελίδα