Σε σχολείο των Αγίων Αναργύρων ο Πρωθυπουργός

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων παρακολούθησε τον αγιασμό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων βρέθηκε σήμερα για τον αγιασμό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της πόλης Σταύρος Τσίρμπας.

Ο πρωθυπουργός μετά από τον καθιερωμένο αγιασμό συνεχάρη τον Δήμαρχο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τις προσπάθειές τους. «Συγχαρητήρια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κύριε Δήμαρχε για το γεγονός ότι τα σχολεία είναι έτοιμα και κυρίως για τη σωστή ενημέρωση, η οποία είναι απαραίτητή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Απευθυνόμενος στους μικρούς μαθητές συμπλήρωσε:  «Θαυμάζω το γεγονός ότι όλοι και όλες δείχνετε αυτή τη συνέπεια και θα κάνετε τελικά αυτό το οποίο είναι σωστό. Και πρέπει να σας πω ότι είναι και μια στιγμή που επιτρέπεται ο ένας να αντιγράφει τον άλλο ώστε να φοράτε τη μάσκα, να κρατάτε αποστάσεις, να πλένετε τα χέρια σας, να αποφεύγετε τις πολλές αγκαλιές να αποφεύγετε τα πολλά φιλιά. Φέτος εκτός από γράμματα θα μάθουμε και κάτι παραπάνω για το πώς να είμαστε όλοι υπεύθυνοι πολίτες».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό για την παρουσία τους στον Δήμο τόνισε: «Εύχομαι σε όλους μας δύναμη, να συνδράμουμε ο καθένας από την πλευρά του ώστε τα παιδιά μας να ανταπεξέλθουν στη νέα αυτή πραγματικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα στα προαύλια και τις τάξεις όλης της χώρας βρίσκεται το μέλλον μας. Σας καλώ όλους να αγκαλιάσουμε μαζί την αγωνία και την ανησυχία τους και να εφοδιάσουμε κάθε παιδική ψυχή με την αισιοδοξία και ασφάλεια που της αξίζει.

Θα είμαστε όλοι εκεί, δίπλα σας σε κάθε βήμα. Καλή χρονιά!»

Μοιράσου την σελίδα