Αήθης μεθόδευση των μαθητικών καταλήψεων από το ΠΑΜΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αήθης μεθόδευση των μαθητικών καταλήψεων από το ΠΑΜΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Υγειονομική βόμβα από τις καταλήψεις των σχολείων

Πρωτοφανής επίθεση δέχτηκε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας από ομάδα κομματικών στελεχών που συνόδευαν μαθητές στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων.

Την ώρα που η πόλη και ολόκληρος ο πλανήτης βάλλεται από τη νέα επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού, κάποιοι μεθοδεύουν υγειονομικές βόμβες με στόχο τη μαθητική κοινότητα και τους γονείς τους.

Οι υποκινητές των καταλήψεων έχουν ονοματεπώνυμο και κομματική ταυτότητα. Πίσω από τις καταλήψεις στην πόλη μας, βρίσκονται αρκετά στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία έχουν διεισδύσει σε συλλόγους γονέων και με μοχλό τα ίδια τους τα παιδιά, εντελώς απροκάλυπτα και αντιδημοκρατικά έκλεισαν τα σχολεία, διαταράσσοντας την ήδη δύσκολη καθημερινότητα των μαθητών και των οικογενειών τους και βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας.

Το αποκορύφωμα ήταν η σημερινή επίσκεψη (διαμαρτυρία) τους στο δημαρχείο συνοδευόμενοι από τους επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με στόχο να καπηλευτούν ένα δημιουργικό διάλογο μεταξύ του Δημάρχου και των μαθητών και να δημιουργήσουν εντάσεις, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη.

Κανείς δεν αμφισβητεί το δημοκρατικό δικαίωμα για διαμαρτυρία των μαθητών, ωστόσο η Δημοτική Αρχή θα δείξει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς που επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας μόνο τις δικές τους αλλότριες κομματικές επιδιώξεις.

 

Μοιράσου την σελίδα