Σχολικά είδη σε 100 οικογένειες

Το ανθρώπινο τους πρόσωπο έδειξαν οι δημότες Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δόθηκαν σχολικά είδη σε 100 οικογένειες με σοβαρές ανάγκες

 Πρωτοφανής συμμετοχή είχε η ανθρωπιστική δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τη συμμετοχή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και πλήθος δημοτών.  Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/9/2020  με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών,   μετά από  πρωτοβουλία  του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σταύρου Τσίρμπα με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών του Δήμου μας.

Τα σχολικά είδη  διανεμήθηκαν την Δευτέρα 21/9/2020 σε οικογένειες του Δήμου μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικοοικονομικές ανάγκες.

 Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Χαρίσαμε χαμόγελα σε 100 παιδιά. Οι δημότες μας έδειξαν για ακόμη μία φορά το ανθρώπινο τους πρόσωπο. Σε μια εποχή όπου η κυρίαρχη τάση είναι αυτή της ατομικότητας, μέσα από αυτήν τη δράση  αναδείχθηκε ότι η συλλογικότητα μπορεί να υπερνικήσει μεγάλες δυσκολίες και να προσφέρει πραγματική χαρά σε όσους την έχουν ανάγκη».

Η συγκέντρωση των ειδών έγινε σε δύο σημεία, στο ΚΑΠΗ της Ανάκασας και στο ΚΑΠΗ Καματερού σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Αγίων Αναργύρων Καματερού, την  Ομάδα Εθελοντών “ ΔΡΑΣΗ”, το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ “Η Ανοιχτή Αγκαλιά” και το Σ.Ε.Ο  Τοπικό Τμήμα Ανάκασας. 

Καθοριστική συνδρομή είχαν και φορείς που συμμετείχαν και υποστήριξαν τις δράσεις όπως η Τ.Ο  Νέας Δημοκρατίας,   οι ελεύθεροι επαγγελματίες “ Κοτρωνάκης” και “Rachel”, τα Βιβλιοπωλεία “ Γωνιά του Βιβλίου”,  “ Δίενδρο”,   “Επίκεντρο” και “ Στίγκας” καθώς και πολυάριθμοι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της πόλης. 

 

Μοιράσου την σελίδα