Ενίσχυση σε οικογένειες λόγω covid-19

Υλοποίηση προγράμματος  ενίσχυσης  σε οικογένειες  της πόλης  με ανάγκες  λόγω  της πανδημίας του covid -19

 

             Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού υπό τον συντονισμό του Δημάρχου κ. Σταύρου Τσίρμπα, συμμετέχει  στο πρόγραμμα ‘Είμαστε Οικογένεια – Covid-19’, το οποίο εντάσσεται στη Διεθνή Πρωτοβουλία Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος  για τον Covid-19. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού διανεμήθηκαν σε  οικογένειες δικαιούχων του Δήμου μας για τον μήνα Σεπτέμβριο, δωροεπιταγές συνολικού ύψους 1.888 Ε

            Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται από το “Μπορούμε”, το οποίο συνεργάζεται με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες  Δήμων της χώρας και υλοποιεί πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης κατά τους  μήνες Σεπτέμβριο –Δεκέμβριο 2020.  Το πρόγραμμα αφορά στην προμήθεια διατακτικών σούπερ μάρκετ για την κάλυψη έκτακτων επισιτιστικών αναγκών  ωφελούμενων  της Κοινωνικής Υπηρεσίας, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

            Στο πρόγραμμα  μπορούν να ενταχθούν νοικοκυριά τα οποία έχουν χαμηλό εισόδημα και λόγω της πανδημίας έχουν μπει σε αναστολή εργασίας ή δυσκολεύονται να βρουν εργασία και βρίσκεται σε εξέλιξη.

            Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ 213 20399333 ( Ι. Πρεκετέ)

 

Μοιράσου την σελίδα