Είμαστε οικογένεια -covid 19

Πρόγραμμα ‘Είμαστε Οικογένεια – Covid-19’   για τις οικογένειες που πλήττονται  οικονομικά από την πανδημία του covid-19

 

  Η Διεύθυνση Κοινωνικής  Πολιτικής  ολοκλήρωσε  με επιτυχία το πρόγραμμα ‘Είμαστε Οικογένεια – Covid-19’   για τον μήνα Οκτώβριο και συνεχίζει την  καταγραφή των αιτημάτων για τον μήνα Νοέμβριο. Η δράση αυτή  εντάσσεται στη Διεθνή Πρωτοβουλία Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος  για τον Covid-19 και υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων Καματερού, κ Σταύρου Τσίρμπα,  σε συνεργασία με την οργάνωση “Μπορούμε”.  Το πρόγραμμα αφορά στην προμήθεια διατακτικών σούπερ μάρκετ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

Στο πρόγραμμα  μπορούν να ενταχθούν νοικοκυριά τα οποία έχουν χαμηλό εισόδημα και λόγω της πανδημίας έχουν μπει σε αναστολή εργασίας ή δυσκολεύονται να βρουν εργασία  ή εργάζονται σε επαγγελματικούς κλάδους που έχουν υποστεί συρρίκνωση των δραστηριοτήτων τους.

 Η δράση αυτή για τον μήνα Νοέμβριο είναι σε εξέλιξη και δεχόμαστε αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ 213 20399333 ( Ι. Πρεκετέ)

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα