Διαδικτυακό παιχνίδι από το Β΄ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων

Όταν οι καιροί το προστάζουν, όταν η ανάγκη για επικοινωνία και μοίρασμα μας κατακλύζει, όταν αναπολούμε παλιές, όμορφες στιγμές, τότε, ναι, δημιουργούμε.... Δημιουργούμε  το πρώτο Διαδικτυακό Θεατρικό Παιχνίδι, στο Β' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων.

Τα μέλη, μαθαίνοντας την τεχνολογία, εκμεταλλευόμενα την τεχνολογία, τόλμησαν για άλλη μια φορά να καινοτομήσουν και να λειτουργήσουν, με λιγότερη μαγεία - είναι αλήθεια- ως ομάδα, (η φυσική παρουσία είναι μοναδική) εν μέσω πανδημίας.

Το συναίσθημα που διακινήθηκε, η έκφρασή του, το χαμόγελο που άνθισε στα χείλη, ήταν η απάντηση στην απομόνωση και στην αποξένωση που οι καιροί επιβάλλουν. Τα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ δεν δίστασαν  να τολμήσουν, να προσπαθήσουν, να επιμείνουν και τελικά να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με εναλλακτικό τρόπο. Γιατί η θέληση, δε γνωρίζει ηλικία! Γιατί η μάθηση δεν γνωρίζει ηλικία!

Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, το συντονισμό και την υλοποίηση των τριών Διαδικτυακών Ομάδων Θεατρικού Παιχνιδιού, είναι η Εργοθεραπεύτρια του Β’ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων.

 

Share this post