Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων.

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού μεριμνά για την αισθητική της πόλης και την διευκόλυνση της στάθμευσης των οχημάτων.
 
Συνεχίζει την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Η δράση αυτή του Δήμου έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη τετραετία αλλά φυσικά είναι αναγκαίο να συνεχίζεται, καθώς το φαινόμενο εγκατάλειψης από τους ιδιοκτήτες τους αχρησιμοποίητων ή χαλασμένων οχημάτων  επαναλαμβάνεται.
Η σωστή πρακτική για όποιον δεν θέλει πλέον το αυτοκίνητο του είναι να το παραδώσει στα ειδικά Κέντρα που υπάρχουν. Πολύ περισσότερο αυτή την εποχή που ισχύει το μέτρο της απόσυρσης των ΙΧ, είναι παράξενο να υπάρχουν ιδιοκτήτες που προτιμούν να τα αφήνουν στο δρόμο από το να επωφεληθούν από την απόσυρση.
Σε κάθε περίπτωση, τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα καταλαμβάνουν χρήσιμες θέσεις στάθμευσης στην πόλη, ενώ αν παραμείνουν για καιρό μπορεί να μετατραπούν σε εστίες μόλυνσης.
Από την αρχή της φετινής χρονιάς λοιπόν έχουν απομακρυνθεί πάνω από 60 οχήματα, με σημαντικό όφελος για την αισθητική της πόλης και τη διευκόλυνση της στάθμευσης.

Μοιράσου την σελίδα