Διανομή γευμάτων σε μοναχικά άτομα

Με το μήνυμα  «Κανένας μόνος του τα Χριστούγεννα»,  το Σάββατο  26 Δεκεμβρίου 2020, παρασκευάστηκαν   χριστουγεννιάτικα γεύματα   και στη συνέχεια διανεμήθηκαν κατ΄ οίκον  σε 50 μοναχικά και μη αυτοεξυπηρετούμενα  άτομα  της  Υπηρεσίας  “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Πρόκειται   για  μία πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σταύρου Τσίρμπα  που υλοποιήθηκε με τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Πότση Ζήση.

Ήταν μία συμβολική  ένδειξη αγάπης,, για όσους  ζουν μόνοι τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε. 

Το συσσίτιο υλοποιείται καθημερινά με κατ΄ οίκον διανομή  σε όσους έχουν ανάγκη. Από  τον Οκτώβριο έως σήμερα, η προετοιμασία του γίνεται  στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καματερού, ο οποίος έχει παραχωρηθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία για τον σκοπό αυτό. Κατά το χρονικό διάστημα αυτό, η παρασκευή  του φαγητού στηρίζεται αποκλειστικά  από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και από χορηγίες πολιτών. 

Ευχαριστούμε θερμά  την Ι. Μητρόπολη Αχαρνών, Πετρουπόλεως και Ιλίου  και τον Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα για την  θερμή φιλοξενία του στο χώρο της Εκκλησίας  καθώς και την Τοπική Οργάνωση της Ν. Δημοκρατίας  και την Πρόεδρο κ. Μαρία Σαπέλλα  για τη  χορηγία   του Χριστουγεννιάτικου γεύματος.

Share this post