Εκπτωτικά Πακέτα Αθλητισμού - Πολιτισμού

Προτεινόμενα εκπτωτικά – δωρεάν πακέτα για τις αθλητικές & πολιτιστικές δραστηριότητες 2020-2021

 

  1. -   Τα εκπτωτικά – δωρεάν πακέτα ισχύουν μόνο για δημότες και κατοίκους Αγίων Αναργύρων Καματερού.

  2. -   Το κόστος της εγγραφής είναι ενιαίο για όσους συμμετέχουν  στις  πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες της διευθύνσεως. Δεν υπόκειται σε έκπτωση ή απαλλαγή και είναι υποχρεωτικό για όλους. Καταβάλλεται άπαξ για την χρονική περίοδο λειτουργίας των προγραμμάτων από Σεπτέμβριο 2020 έως και Αύγουστο 2021.

  3. -    Ο ενδιαφερόμενος που συμμετέχει σε περισσότερες από μία δραστηριότητες δικαιούται  έκπτωση -20% επί του συνολικού κόστους, εφόσον γίνονται οι δράσεις παράλληλα.

  4. -   Μέλη της ίδιας οικογένειας, με ανήλικα παιδιά, δικαιούνται έκπτωση -20% επί του συνολικού κόστους  των δραστηριοτήτων τους, εφόσον γίνονται οι δράσεις παράλληλα.

  5. -   Το κάθε μέλος της τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογένειας με εκκαθαριστικό (2019) κάτω των 18.000€ δικαιούται έκπτωση -50% σε μία δραστηριότητα.

  6. -    Άνεργοι πάνω από 6 μήνες με βεβαίωση του ΟΑΕΔ και με εκκαθαριστικό (2019) κάτω των 12.000€ καθώς και τα τέκνα αυτών, δικαιούνται έκπτωση -50% σε μία δραστηριότητα. Η επιλογή δεύτερης δραστηριότητας χρεώνεται κανονικά.

  7. -   Η Τρίτη ηλικία δικαιούται έκπτωση -50% για μία δραστηριότητα. Η επιλογή δεύτερης δραστηριότητας χρεώνεται κανονικά.

  8. -    Άποροι με πιστοποιητικό οικονομικής αδυναμίας ή από κοινωνικές δομές που εδρεύουν στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού , σε συνεργασία με την Κοινωνική υπηρεσία του δήμου μας, δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή σε μία ομαδική δραστηριότητα καθώς και έκπτωση -50% στις δραστηριότητες κλασικός χορός, κολύμβηση και αντισφαίριση. Εάν επιλεγεί και δεύτερη ομαδική ή ατομική  δραστηριότητα, αυτή θα έχει έκπτωση -50%. Η επιλογή τρίτης κτλ δραστηριότητας χρεώνεται κανονικά.

  9. -   Άτομα με Αναπηρία (Α.με.Α) καταβάλουν το ενδεικτικό ποσό των 5€ για μηνιαία/ετήσια εισφορά σε κάθε ομαδική δραστηριότητα. Οι ετεροδημότες Α.με.Α στην κολύμβηση Α.με.Α θα καταβάλουν μηνιαία 15€. Τα μέλη του συλλόγου “Ανοιχτή Αγκαλιά” του δήμου μας, στην κολύμβηση Α.με.Α καταβάλουν το ενδεικτικό ποσό των 5€ μηνιαίως.

  10. -    Πακέτο προφοράς: Για όσους πραγματοποιήσουν εγγραφή έως και 15/12/2020 σε όλες τις δραστηριότητες τους δίνεται η δυνατότητα για το χρονικό διάστημα λειτουργίας των προγραμμάτων την σεζόν 2020-2021, να έχουν έκπτωση επί του συνολικού ποσού -20%, το οποίο θα προπληρώνεται και θα ισχύει και για ετεροδημότες. Πρέπει να εξοφληθεί εντός δύο μηνών από την ημερομηνία εγγραφής αλλιώς πέραν από την ημερομηνία λήξης η οικονομική καταβολή στην δραστηριότητα επανέρχεται στην αρχική της τιμή .

  11. -    Πακέτο προσφοράς: Για όσους πραγματοποιήσουν εγγραφή στην μυϊκή ενδυνάμωση και αεροβική τους δίνεται η δυνατότητα για το χρονικό διάστημα λειτουργίας των προγραμμάτων αυτών για την σεζόν 2020-2021 να  προκαταβάλλουν μαζί με την εγγραφή τους από 1/9/2020 έως και 30/09/2021 το ποσό των 70€ καθώς και από 1/1/2021 έως και 31/1/2021 το ποσό των 50€. Σε περίπτωση διακοπής της δραστηριότητας οποιουδήποτε τμήματος μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Πολιτισμού Αθλητισμού, η χρέωση των μηνών που έχουν διανυθεί υπολογίζονται με κανονική τιμή. Τα πακέτα προσφορών ισχύουν και για ετεροδημότες. 

  12. -   Μέλη ομάδας 5 ατόμων και άνω και μέλη της ίδιας οικογένειας που γράφονται ταυτόχρονα δικαιούνται έκπτωση -50% μόνο στο γυμναστήριο του πάρκου “Αν. Τρίτση.” 

  13. -    Οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων δικαιούνται έκπτωση -30% μόνο στο γυμναστήριο του πάρκου “Αν. Τρίτση.” 

  14. -  Η ενοικίαση γηπέδων 5Χ5-αντισφαίρισης, η λέσχη παραμυθιού, τα σεμινάρια πολιτισμού-αθλητισμού καθώς και  τα ιδιαίτερα μαθήματα δεν υπόκεινται σε καθεστώς εγγραφής ή σε κάποια άλλη μορφή έκπτωσης και η οικονομική χρέωση προκαταβάλλεται.

  15. -    Δεν υπόκεινται σε εκπτώσεις ή απαλλαγές τα μαθήματα του baby swimming και τα πακέτα προσφοράς.

  16.       Οι συμμετέχοντες που ανήκουν στα εκπτωτικά – δωρεάν πακέτα  όταν επιλέγουν και δεύτερη, τρίτη κτλ δραστηριότητα ( η οποία πληρώνεται κανονικά ) ορίζεται ως δεύτερη, τρίτη κτλ αυτή που έχει το υψηλότερο χρηματικό αντίτιμο.

Διευκρινίσεις:

  • Κάθε αίτηση για ένταξη σε τμήμα προγράμματος θα γίνεται δεκτή μόνο με την κατάθεση του συνόλου των προβλεπόμενων δικαιολογητικών (εκκρεμείς αιτήσεις δε γίνονται δεκτές) και εφόσον έχουν τακτοποιηθεί τυχόν οφειλές προηγούμενων ετών που αφορούν μόνο τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα (αποπληρωμή ή διακανονισμός με την Ταμειακή υπηρεσία). Επίσης δεν γίνονται δεκτές ιατρικές βεβαιώσεις οι οποίες λήγουν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής για την σεζόν 2020-2021. 

  • Οι  τοποθετήσεις στα τμήματα αθλητισμού και πολιτισμού θα γίνονται με σειρά προτεραιότητας εγγραφής (δεν γίνεται κράτηση θέσεων) 

  • Η οικονομική χρέωση στις πολιτιστικές και αθλητικές είναι ημερολογιακή (1-31 κάθε μήνα του έτους).  Εάν η εγγραφή πραγματοποιείται κάθε μήνα από 1-14 η μηνιαία οικονομική συνδρομή στις δραστηριότητες για τον συγκεκριμένο μήνα είναι ολόκληρη, ενώ εάν  πραγματοποιείται 15-31 είναι η μισή από το αρχικό κόστος. 

  • Ο μήνας στα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα χρεώνεται ασχέτως παρουσιών εκτός και εάν κάνουν γραπτό αίτημα διακοπής ή στείλουν e-mail διακοπής στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης, εντός του μήνα διακοπής. 

  • Σε περίπτωση απουσία τους εντός 20 ημερών (1μήνα) γίνεται αυτόματη διαγραφή από την δραστηριότητα και ο μήνας αυτός χρεώνεται κανονικά, εάν δεν πραγματοποιηθεί διακοπή εντός του μήνα διακοπής.

  • Στα γυμναστήρια μυϊκής ενδυνάμωσης ή αεροβικής εγγράφονται μέλη που έχουν κλείσει το 15Ο έτος της ηλικίας τους και άνω. 

  • Οι νέοι εγγραφόμενοι στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα με την εγγραφή τους δικαιούνται δύο μαθήματα παρακολούθησης, που σε περίπτωση διακοπής εντός του μήνα εγγραφής , θα θεωρηθούν ως δοκιμαστικά. Ειδάλλως η χρέωση είναι κανονική. 

  • Εάν κάποιο μέλος δεν έχει τακτοποιήσει οφειλές τριών μηνών, η διεύθυνση πολιτισμού αθλητισμού έχει δικαίωμα να διακόψει τα μαθήματα που του παρέχει.

  • Πρέπει να υπάρχει συμμόρφωση των εγγεγραμμένων μελών, στις υποδείξεις και στις συμβουλές των καθηγητών. Η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει όσους δεν πειθαρχούν στις νουθετήσεις των αρμοδίων και με την στάση τους δημιουργούν προβλήματα στην εύρυθμη διεξαγωγή της δραστηριότητας.

  • Τα εκπτωτικά – δωρεάν πακέτα καθώς και τα πακέτα προσφοράς είναι ανεξάρτητα & δεν είναι συμπληρωματικά το ένα με το άλλο.

  • Δεν γίνεται επιστροφή ή συμψηφισμός οφειλών από άλλες δραστηριότητες λόγω υπαιτιότητας του μέλους.


     Πληροφορίες Εγγραφών


 8:00 - 14:30  -  Τηλ: 213 2039982 - 2132039973

15:00 - 20:00   -  Τηλ : 213 2039956

<= Πίσω στη Διεύθυνση Πολιτισμού

 

Μοιράσου την σελίδα