Πρωταγωνιστής ο Δήμος στα Best City Awards

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Δυτικής Αθήνας στα Best City Awards. Διπλή βράβευση για τον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού. Χρυσό βραβείο για τη Διαχείριση και τη Μεταφορά Στερεών Αποβλήτων. Χάλκινο βραβείο για τον πυλώνα Βοήθεια στο Σπίτι και την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων συμπολιτών.

 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού πρωταγωνιστεί στα Best City Awards με 2 τιμητικές διακρίσεις.

Την πρώτη θέση και το Χρυσό βραβείο κατέλαβε για την ενότητα Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων ενώ την τρίτη θέση και το Χάλκινο βραβείο κατέλαβε στον Πυλώνα των Κοινωνικών Υπηρεσιών με το «Βοήθεια στο Σπίτι» κατά την περίοδο της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας κατά την παραλαβή των βραβείων δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να αναγνωρίζεται ο Δήμος μας με 2 σημαντικά βραβεία. Οι προσπάθειές μας τόσο στον τομέα της αποκομιδής και της ανακύκλωσης, όπου έχουμε εφαρμόσει καινοτόμες λύσεις για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Δήμου όσο και στην κοινωνική πολιτική, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την πανδημία. Είμαι περήφανος γιατί μέσα σε μόλις 1.5 χρόνο καταφέραμε να πρωταγωνιστούμε με διακρίσεις σε 2 τομείς που επενδύσαμε από την πρώτη στιγμή».

Τα Best City Awards διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περ. Αττικής για 4η συναπτή χρονιά και επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις ελληνικές πόλεις.

Περισσότερα στοιχεία για τα βραβεία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

https://www.bestcityawards.gr

 

Μοιράσου την σελίδα