ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Π.Α.Π.Δ.Α.Α.Κ.

Ανακοίνωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγιοι Ανάργυροι-Καματερό 14/10/13
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ. 1295

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Ο.Π.Α.Π.Δ.Α.Α.Κ.)

Ταχ. Δ/νση: Δημοκρατίας & Ι.Μέρλα

τ.κ. 13561-Αγ. Ανάργυροι

Τηλ: 213 2039991-994

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ


Το Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Π.Α.Π.Δ.Α.Α.Κ., στο πλαίσιο λειτουργίας του και για τη δημιουργία των καλλιτεχνικών τμημάτων, για το διάστημα 2013-2014, θα δέχεται αιτήσεις για σύναψη μίσθωσης παροχής έργου με αμειβόμενο αντίτιμο, διάρκειας έως 9 μηνών, με καλλιτεχνικό προσωπικό (ελεύθερους επαγγελματίες) των παρακάτω ειδικοτήτων:


-Τρεις (3) μουσικούς-καθηγητές, για διδασκαλία Κιθάρας Δημοτικών Ωδείων Αγίων Αναργύρων και Καματερού

-Ένα (1) μουσικό-καθηγητή, για διδασκαλία Μονωδίας-Μελοδραματικής Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων

-Ένα (1) μουσικό-καθηγητή, για διδασκαλία Μονωδίας-Μελοδραματικής και δ/νση χορωδίας Δημοτικού Ωδείου Καματερού

-Ένα (1) μουσικό-καθηγητή, για διδασκαλία συστήματος ORFF, προθεωρίας, δ/νσης παιδικής χορωδίας & μουσικού συνόλου Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων.

-Ένα (1) μουσικό-καθηγητή, για διδασκαλία συστήματος ORFF Δημοτικού Ωδείου Καματερού

-Τρεις (3) μουσικούς-καθηγητές, για διδασκαλία υποχρεωτικών θεωρητικών, αρμονίας (α,β,γ και ειδικού), αντίστιξης, ιστορίας μουσικής, μορφολογίας, ενοργάνωσης Δημοτικών Ωδείων Αγ. Αναργύρων και Καματερού.

-Τρεις (3) μουσικούς-καθηγητές για διδασκαλία πιάνου, συνοδεία κλασικού & έντεχνου ρεπερτορίου Δημοτικών Ωδείων Αγ. Αναργύρων και Καματερού.

-Ένα (1) μουσικό-καθηγητή για διδασκαλία δ/νσης χορωδίας με παράλληλη δ/νση μικτής χορωδίας Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων & ορχήστρας.

-Ένα (1) μουσικό-καθηγητή για διδασκαλία βιολιού Δημοτικού Ωδείου Καματερού

-Ένα (1) μουσικό-καθηγητή για διδασκαλία ηλεκτρικού οργάνου (αρμόνιο) Δημοτικού Ωδείου Καματερού

-Ένα (1) μουσικό-καθηγητή για διδασκαλία ανώτερων θεωρητικών και πτυχιακών σπουδαστών και Καλ/κη Δ/νση Ωδείου Καματερού

-Δύο (2) χορευτές-χορογράφους για διδασκαλία κλασικού χορού και κινησιολογία τμημάτων μελοδραματικής Δημοτικών Ωδείων Αγίων Αναργύρων και Καματερού

-Ένα (1) χορευτή-χορογράφο για διδασκαλία χορών έθνικ-λάτιν-τάνγκο.

-Ένα (1) ηθοποιό για διδασκαλία υποκριτικής-ορθοφωνίας και πραγματοποίηση παραστάσεων θεατρικών ομάδων, καθώς και διδασκαλία-σκηνοθεσία παραστάσεων τμημάτων μελοδραματικής Δημοτικών Ωδείων Αγίων Αναργύρων και Καματερού

-Τρεις (3) χορευτές-χορογράφους-καθηγητές για διδασκαλία Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών και πραγματοποίηση παρουσιάσεων-παραστάσεων των ομάδων.

Οι παραπάνω θα συμμετέχουν ενεργά και δημιουργικά στις εκδηλώσεις του νομικού προσώπου (ορχήστρα, παραστάσεις, φεστιβάλ κλπ.)


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, που θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα φαίνεται και η προϋπηρεσία, καθώς και υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή, πρωτότυπα βεβαιώσεων και τίτλων σπουδών ή θεωρημένα από αρμόδια υπηρεσία και έναρξη επαγγέλματος της οικείας Δ.Ο.Υ., από 16 έως και 21/10/2013, στα γραφεία Διοίκησης του Νομικού Προσώπου (Λ.Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα-Αγ. Ανάργυροι), εργάσιμες μέρες και ώρες 9:00-13:00.


Η πρόσληψη δεν είναι υποχρεωτική για το Ν.Π.Δ.Δ.

Η τελική επιλογή θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα και όσοι τελικά επιλεγούν θα πρέπει να προσκομίσουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών (σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Φ.Α.Σ. για την παροχή υπηρεσίας στο Δημόσιο), Α.Μ.Κ.Α. και Α.Μ.Ι.Κ.Α. (όπου απαιτείται), IBAN και λογαριασμό τραπέζης για την ένταξή τους στην μισθοδοσία μέσω Ε.Α.ΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ

Μοιράσου την σελίδα