Διαδικτυακή ημερίδα για την κατάθλιψη

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων(ΕΔΔΥΠΠΥ), δραστηριοποιούνται, σύμφωνα με την φιλοσοφία και την μεθοδολογία του Π.Ο.Υ., στην προάσπιση, πρόληψη,  προστασία της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

  Ως εκ τούτου η  Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου  και  το ΕΔΔΥΠΠΥ  διοργανώνουν έναν κύκλο Διαδικτυακών Σεμιναρίων ενημέρωσης  και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την Κατάθλιψη. Το τρίτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021. 

•   Παρασκευή 23/4/21, 12.30μμ «Κατάθλιψη – υποστήριξη των φροντιστών».

Ομιλήτρια: κα Σμαράγδα Χρηστάκη, Ψυχολόγος .

            Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν  να παρακολουθήσουν την ημερίδα -μέσω της πλατφόρμας ZOOM- παρακαλούνται  να δηλώσουν συμμετοχή έως την  Tετάρτη 23 Απριλίου  2021 στους ακόλουθους συνδέσμους .

23/4 - 12.30        -              https://zoom.us/j/95607995163

Tο webinar θα μεταδίδεται και live στο facebook από την σελίδα ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Κεντρική Δομή https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Θα ακολουθήσει  ενημερωτικό e mail   με αναλυτικές οδηγίες και το σύνδεσμο  της ημερίδας. 

            Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στo ακόλουθο τηλέφωνο: 2132039936 (KΕΠ Υγείας Δημου Αγίων Αναργύρων Καματερού). 

Μοιράσου την σελίδα