ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ - ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ – ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στους Αγίους Αναργύρους

                        Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο Καματερό

 
 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών των δημοτών μας σε αίμα, λειτουργεί με επιτυχία τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, σε συνεργασία με τα Κέντρα Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων «Ιπποκράτειο» και «Αμαλία Φλέμινγκ».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου διοργανώνει σε τακτική βάση, εθελοντική αιμοδοσία. Η σημασία αυτής της προσπάθειας είναι μεγάλη και η ευαισθησία των δημοτών μας αποδεδειγμένη.

Έτσι, για να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας, σας καλούμε να δώσετε αίμα στην επόμενη προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα, 1ος όροφος), από 9.00 μέχρι 13.00. Η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνεται σε συνεργασία με το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο.

Επίσης στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του ΚΑΠΗ Καματερού, Βασιλέως Γεωργίου 13 από 9.30 μέχρι 13.30, σε συνεργασία με το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο (παράρτημα Αμαλία Φλέμινγκ).

Οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να γνωρίζουν ότι η αιμοληψία είναι ακίνδυνη και διαρκεί μόλις πέντε λεπτά, καθώς και ότι η αιμοδοσία κάνει καλό τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Ο οργανισμός χρειάζεται μόνο δέκα λεπτά για να αναπληρώσει τον όγκο αίματος που έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει αιμοδότης εφ’ όσον είναι υγιής και έχει ηλικία μεταξύ 18 και 62 ετών. Η συχνότητα που μπορεί ένας αιμοδότης να δίνει αίμα είναι κάθε 3 – 4 μήνες.

Σας περιμένουμε όλους !!
 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ – ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ

Μοιράσου την σελίδα