ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΥΤΟΕΙΚΟΝΑ - ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ"



ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΥΤΟΕΙΚΟΝΑ-ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ»

που πραγματοποιήθηκε στο 4ο & 9ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων

 
 

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού πραγματοποίησε στον χώρο του 4ου και 9ου Νηπιαγωγείου Αγίων Αναργύρων το πρώτο βιωματικό σεμινάριο με θέμα Αυτοεικόνα και Αυτοεκτίμηση”.

Πρόκειται για ένα  καινοτόμο πρόγραμμα βιωματικών εργαστηρίων”, που διοργανώνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία και εξελίσσεται  κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015 στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Πόλης μας. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς/κηδεμόνες των μαθητών κατά τις  απογευματινές ώρες στα συνεργαζόμενα Σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στην βιωματική διεργασία  που αποτελεί το πιο πολύτιμο και αποτελεσματικό είδος μάθησης, ειδικά για τους ενήλικες.

Το εργαστήρι υλοποιήθηκε από τηνΨυχολόγο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κα Οικονομοπούλου Αγγελική, σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό της Υπηρεσίας. Μέσα από το εργαστήρι προέκυψαν πολλά ερωτήματα που πυροδότησαν μία γόνιμη συζήτηση με τους παρευρισκόμενους γονείς.

Υπεύθυνος για τον συντονισμό και την οργάνωση του παραπάνω εγχειρήματος είναι ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κος Παντελιάς Νίκος.

Για οποιαδήποτε πληροφορίες σχετικά με το παραπάνω πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία, τηλέφωνο επικοινωνίας : 2132030930

 

Μοιράσου την σελίδα