ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

 ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
«Είστε άνω των 40 ετών; Καπνίζετε ή είστε πρώην καπνιστής; Αναπνέετε με δυσκολία; Βήχετε συχνά; Έχετε συχνά πτύελα (φλέματα); Κρυολογείτε συχνά; Αν έχετε απαντήσει θετικά σε τρεις από τις παραπάνω ερωτήσεις, ελάτε για έναν δωρεάν έλεγχο της αναπνευστικής σας λειτουργίας.»
 
Ο Δήμος  Αγίων Αναργύρων – Καματερού, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, προγραμματίζει τη διενέργεια σπιρομέτρησης για τους κατοίκους της πόλης μας, τόσο στους Αγίους Αναργύρους όσο και στο Καματερό.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας, που αναπτύσσει η υπηρεσία.
Σκοπός της σπιρομέτρησης είναι ο έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας και η έγκαιρη ανίχνευση του ενδεχομένου ο εξεταζόμενος να πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.
Η σπιρομέτρηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου και την Τετάρτη 11 Μαΐου, ώρες 16:00 – 19:00, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «ΜΕΛΙΝΑ» (Λεωφόρος Φυλής 165, Καματερό) και την Τρίτη 10 Μαΐου, την Πέμπτη 12 Μαΐου και την Παρασκευή 13 Μαΐου, ώρες 16:00 – 19:00, στο Α’ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Νικολάου Πλαστήρα & Κλεισούρας 2, Άγιοι Ανάργυροι). Για τη σπιρομέτρηση δεν χρειάζεται ραντεβού.
Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, κ. Σωτήριου Καμαρινόπουλου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στο τηλέφωνο: 210 2690852.

Μοιράσου την σελίδα