ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 
 

                     Ενημερωτικό Δελτίο

 

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Γραφείου Απασχόλησης και Διασύνδεσης του Πολίτη του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το τρέχον χρονικό διάστημα :

 

1) Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Απασχόλησης του ΟΑΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα αποτελέσματα βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου της κατατεθείσας αίτησης τους.

 

2)σύμφωνα με την προκήρυξη 2Κ/2015 του ΑΣΕΠ ξεκινά από τις 3 Ιουνίου 2015 η υποβολή αιτήσεων για πτυχιούχους Οικονομικών και Νομικών Σχολών. Η προκήρυξη αυτή αφορά στην πλήρωση 465 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ( ειδικότητας ΠΕ Εφοριακών ) στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών και οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ έως τις 17 Ιουνίου στο www.asep.gr. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ ( Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ /2015 , ΤΘ 14.308, Αθήνα , ΤΚ 115 10 ) τα απαραίτητα δικαιολογητικά , βάσει της προκήρυξης. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων : 17 Ιουνίου 2015.

 

3) Σε πρόσληψη 18 εργαζομένων με συμβάσεις Ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρά η Υπηρεσια Ασύλου για το Περιφερειακό Γραφείο Αττικής . Οι θέσεις απευθύνονται σε πτυχιούχους Πανεπιστημίων με Νομικές, Πολιτικές, Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Σπουδές. Πληροφοριες : 210- 6988582.

 

4) Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων( στο www.asep.gr.) για την προκήρυξη 3Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση 450 θέσεων προσωπικού, με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρονου , Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη ΔΕΗ Α.Ε.

 

Το Γραφείο Απασχόλησης και Διασύνδεσης του πολίτη λειτουργεί στην Κοινωνική Υπηρεσία, Λ. Δημοκρατίας και Ι. Μέρλα ( 2ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν"απευθύνεστε στα τηλέφωνα :

213 2039938 ( κα Κεντεποζίδου Νατάσα)

213 2039939 ( κα Τζατζαράκη Ελένη)

 
 

Μοιράσου την σελίδα