Διανομή τροφίμων την περίοδο του Πάσχα από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Διανομή τροφίμων σε 213 άτομα και οικογένειες πραγματοποίησε την περίοδο του Πάσχα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.


Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού έχει δείξει επανειλημμένως τη θέληση και την αποφασιστικότητά του να σταθεί, με κάθε δυνατό τρόπο, στο πλευρό των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας οι οποίοι δοκιμάζονται περισσότερο από κάθε άλλον από την οικονομική κρίση που βιώνουμε. Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύσσονται τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, που σκοπό έχουν την προσφορά τροφίμων σε άτομα και οικογένειες της πόλης μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.


Υπό την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, κ. Σωτήριου Καμαρινόπουλου, η Κοινωνική Υπηρεσία οργάνωσε και υλοποίησε ένα τέτοιο πρόγραμμα προσφοράς τροφίμων την περίοδο του Πάσχα 2012. Συγκεκριμένα, από το πρόγραμμα αυτό επωφελήθηκαν 213 άτομα και οικογένειες, όλοι τους κάτοικοι Αγίων Αναργύρων και Καματερού, οι οποίοι δυσκολεύονταν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι. Γι’ αυτά τα άτομα και τις οικογένειες εκδόθηκαν διατακτικές την Μεγάλη Τετάρτη, ώστε να μπορέσουν να προμηθευτούν είδη παντοπωλείου και κρεοπωλείου τη Μεγάλη Πέμπτη.


Τα χρήματα για την προμήθεια των τροφίμων που προσφέρθηκαν στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη αντλήθηκαν από τον προϋπολογισμό του Δήμου μας. Αξίζει, ωστόσο, να αναφέρουμε και την προσφορά του γιατρού κ. Γεωργούση, ο οποίος προσέφερε χρήματα για την αγορά ποσότητας κρέατος και, με αυτόν τον τρόπο, ενίσχυσε την προσφορά του Δήμου. Ευχαριστούμε τον κ. Γεωργούση, ο οποίος τακτικά προσφέρει στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη τις περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα, γι’ αυτή την πράξη αλληλεγγύης. Επίσης, ευχαριστούμε τα supermarketΣκλαβενίτης και LIDL, που επίσης προσέφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση των συμπολιτών μας.


Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Κοινωνική Υπηρεσία θα συνεχίσουν την ανάπτυξη ανάλογων δράσεων με σκοπό να βοηθήσουν όσο μπορούν αυτούς που δοκιμάζονται πιο έντονα από την οικονομική κρίση.


 


 

Μοιράσου την σελίδα