ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

 
                     

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

την Τετάρτη 13 Μαΐου στο Πολιτιστικό κέντρο «Σπύρος Αποστόλου»

 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας και οι εκδόσεις ΕΥΜΑΡΟΣ, διοργάνωσαν τηνπαρουσίαση του βιβλίου του Αντιπεριφερειάρχη και ιστορικού συγγραφέα κ. Σπύρου Τζόκα με τίτλο ¨Ο Κύκλος των "Μάταιων" Πράξεων¨ που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο "Σπύρος Αποστόλου" την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι: κ. Σοφία Μπαρδάνη – Σημαντήρη, λογοτέχνης & Πρόεδρος του συνδέσμου φιλολόγων Δυτικής Αθήνας και ο συγγραφέας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Νίκος Σαράντης καλωσορίζοντας τον φίλο και συγγραφέα, Σπύρο Τζόκα,. Την όλη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Καπετανόπουλος Περικλής ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το βιβλίο και τον συγγραφέα. Ενδιάμεσα προβλήθηκαν δύο βίντεο που αφορούσαν τα χρόνια της ζωής του Σουκατζίδη και τη γενική κατάσταση που τότε επικρατούσε. Στην ομιλία της η κ. Μπαρδάνη, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο και στην τέχνη του συγγραφέα, προβάλλοντας τη δύναμη της πένας του, τη γνώση όλων των ιστορικών γεγονότων εκείνης της εποχής δίνοντας μας, ολοζώντανη την εικόνα του ήρωα Ναπολέοντα Σουκατζίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου μας, καθηγητές και συνδημότες μας.

 
 

                               

 
 
 
 
 
 
 
                                            
 
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα