ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΤΗΣ ΠΕΔΑ

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την λεγόμενη «λίστα Νικολούδη», η ΠΕΔ Αττικής τονίζει τα εξής:

Από τον Οκτώβριο του 2012 με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της η ΠΕΔΑ έχει ζητήσει από την Εισαγγελία την εξέταση των περιουσιακών στοιχείων όλων των Δημάρχων, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά και να προστατευθεί η αξιοπρέπεια της Αυτοδιοίκησης.

Αυτές τις μέρες έχει ξεκινήσει και πάλι σε κάποια ΜΜΕ μια εκστρατεία συκοφάντησης της Αυτοδιοίκησης, χωρίς να έχουν δημοσιευτεί καθόλου συγκεκριμένα στοιχεία, ούτε για το ποιους αφορά ούτε για το περιεχόμενο των επίμαχων δηλώσεων «πόθεν έσχες». 

Το σκηνικό αυτό απόπειρας διασυρμού των θεσμών της Αυτοδιοίκησης επαναλαμβάνεται κάθε φορά που επίκειται επίσκεψη της «τρόικας» και ασκούνται πιέσεις για νέες περικοπές στους Δήμους.

Ζητάμε την άμεση δημοσιοποίηση των ονομάτων των αιρετών της Αυτοδιοίκησης που περιλαμβάνονται στην «λίστα» αυτή, του περιεχομένου του «πόθεν έσχες» τους και των σημείων που αμφισβητείται η ακρίβεια του. 

Ώστε να μην καλλιεργούνται συνολικά αρνητικές εντυπώσεις για τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης αλλά αντίθετα, με την υπεύθυνη στάση όλων, να περιφρουρηθεί το κύρος των θεσμών.

 

 Ο Πρόεδρος

Nίκος Σαράντης

 

Ο Αντιπρόεδρος

Γιώργος Ιωακειμίδης


Ο Γραμματέας

Νίκος Χιωτάκης




                                 

Μοιράσου την σελίδα