Με μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών διοργανώθηκε το παζάρι μεταχειρισμένων ρούχων στο κινηματοθέατρο "ΜΕΛΙΝΑ"

Με μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών διοργανώθηκε το παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης στο Κινηματοθέατρο «ΜΕΛΙΝΑ».
Μετά την επιτυχία που σημείωσε το Παζάρι «ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ», η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.», διοργάνωσε ένα ακόμη παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Κινηματοθέατρο «ΜΕΛΙΝΑ» στο Καματερό, παζάρι, στο οποίο όσοι συμπολίτες μας επιθυμούσαν μπορούσαν να προμηθευτούν δωρεάν κυρίως μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, αλλά και υπόδησης, όπως και τσάντες, παιδικά παιχνίδια και βιβλία.
Η διοργάνωση του παζαριού πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, κ. Σωτήριου Καμαρινόπουλου.
Η Κοινωνική Υπηρεσία και η Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.» επιθυμούν να ευχαριστήσουν όσους συμπολίτες μας προσέφεραν μεταχειρισμένα είδη ένδυσης στο παζάρι, αλλά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και επισκέφτηκαν το παζάρι για να προμηθευτούν τα είδη ένδυσης που επέλεξαν.
Η ανταπόκριση του κόσμου και η επιτυχία αυτής της δράσης μας ενθαρρύνει να διοργανώσουμε ανάλογες εκδηλώσεις και στο μέλλον.
 

Share this post