ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΔΙΑ - ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ"


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΔΙΑ – ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ

με αφορμή την  παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Η Διεύθυνση  Κοινωνικής  Πολιτικής και  το Τμήμα  ΚΑΠΗ  σε  συνεργασία με τον  Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου μας, με αφορμή την  παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στον ποδηλατόδρομο των Αγίων Αναργύρων.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και αλλαγή συνηθειών των κατοίκων της πόλης  πάνω στο νόσημα αυτό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Δια - Δρόμος Ζωής» έγιναν: μετρήσεις σακχάρου, αθλητικά δρώμενα όπως περπάτημα στον ποδηλατόδρομο, ασκήσεις γυμναστικής, ενημερώσεις προληπτικής ιατρικής και υγιεινής διατροφής και ασκήσεις πρώτων Βοηθειών .

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και βοήθησαν  οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων ΠΥ.ΒΑ, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού , η ομάδα εθελοντών ΔΡΑΣΗ και οι Εθελοντές Διασώστες (ΕΔΟΚ).

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση και τις εταιρείες:  NOVO NORDISK , την εταιρεία ΖΩΓΡΑΦΟΣ , το Φυσιοθεραπευτήριο ATHENS PHYSIO και τον κο Δακτυλίδη για τη χορηγία τους.

 

                                                                                                   

Μοιράσου την σελίδα