ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΒΛΙ 2012 ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ
 
ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΒΛΙ 2012
 
Το Σάββατο 26/5, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Β΄ΚΑΠΗ, στα πλαίσια των τρόπων κοινωνικοποίησης των παιδιών με αναπηρία, διεξήχθη το Πρώτο τουρνουά αγώνων τάβλι μεταξύ παιδιών του Συλλόγου μας και ατόμων της Τρίτης ηλικίας μελών του Β΄ΚΑΠΗ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιβάλλον του Β΄ΚΑΠΗ, είναι γνώριμο σε εμάς, αφού στο χώρο αυτό γεννήθηκε και εδραιώθηκε «η Ανοιχτή Αγκαλιά».
 Εκτός των άλλων, τα μέλη του Β΄ΚΑΠΗ πάντα στηρίζουν τις προσπάθειές μας, ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε στο άλλο άκρο των Αγίων Αναργύρων και συγκεκριμένα στα Μυκονιάτικα.
Από νωρίς το πρωί, 50 άτομα είχαν μαζευτεί στο χώρο του Β΄ΚΑΠΗ και περιμένανε ανυπόμονα τις πρώτες κληρώσεις.
Ο Πρόεδρος στο σύντομο χαιρετισμό του, εξέφρασε την επιθυμία να γίνονται κι άλλοι τέτοιοι αγώνες σαν θεσμός στα πλαίσια κοινωνικής ενσωμάτωσης των παιδιών μας, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Β΄ΚΑΠΗ και την επόπτρια και πρώην Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ της Ανοιχτής Αγκαλιάς, κα Διονυσία Πομώνη, για την στήριξή τους.
Ακολούθησαν οι κληρώσεις και ξεκίνησαν οι αγώνες.
Οι όροι των αγώνων ήταν να παιχτούν και τα τρία παιχνίδια τάβλι     ( πόρτες, πλακωτό, φεύγα).
Όποιος έπαιρνε το μεγαλύτερο σκόρ και στα 3 παιχνίδια θα ήταν ο νικητής και θα προχωρούσε στον επόμενο γύρο.
Ο τελικός έγινε αργά το μεσημέρι, μεταξύ ενός μέλους-παιδιού της Ανοιχτής Αγκαλιάς, του Λεμπέση Νάσου και ενός μέλους του Β΄ΚΑΠΗ, του κου Σάτα Μανώλη.
Μετά από ένα γύρο 5 παιχνιδιών (αφού ο τελικός είχε οριστεί στα 5 παιχνίδια), νικητής ήταν ο κος Σάτας Μανώλης.
Όλοι οι παίχτες πήραν έπαινο συμμετοχής, αλλά το βαρύτιμο κύπελλο του νικητή το σήκωσε ο κος Σάτας με την αξία του, μετά από αρκετή ώρα δύσκολου παιχνιδιού.
Ευχόμαστε συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος, αλλά περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν τα παιδιά του Συλλόγου μας, που απέδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη με οποιοδήποτε αντίπαλο.
 
 

Μοιράσου την σελίδα