ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 100 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Η διανομή τροφίμων πραγματοποιείται κάθε μήνα , για όλο το 2013, σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, σε οικογένειες με ανήλικα τέκνα και πολύ χαμηλό εισόδημα.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού έχει δείξει επανειλημμένως τη θέληση και την αποφασιστικότητά του να σταθεί, με κάθε δυνατό τρόπο, στο πλευρό των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας οι οποίοι δοκιμάζονται περισσότερο από κάθε άλλον από την οικονομική κρίση που βιώνουμε. Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύσσονται τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και οι συνεργασίες με φορείς , που σκοπό έχουν την προσφορά τροφίμων σε άτομα και οικογένειες της πόλης μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.
 
Στο πλαίσιο των εδραιωμένων συνεργασιών της Κοινωνικής Υπηρεσίας εντάσσεται και η συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών μέσω της οποίας υλοποιείται πρόγραμμα διανομής τροφίμων ια την κάλυψη των αναγκών 100 οικογενειών του Δήμου μας κάθε μήνα για όλο το 2013. Στο πρόγραμμα αυτό έχουν ενταχθεί οικογένειες του Δήμου μας με ανήλικά τέκνα και πολύ χαμηλό εισόδημα, οι οποίες χρήζουν άμεσης και συνεχούς βοήθειας λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας. Η πρώτη δωρεάν μηνιαία διανομή τροφίμων σ’αυτές τις οικογένειες πραγματοποιήθηκε στο Μαρία Έλενα στις 28 Φεβρουαρίου 2013 και η δεύτερη στις 21 Μαρτίου.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την βοήθεια τους προς τις οικογένειες του Δήμου μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Τέλος ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού και η Κοινωνική Υπηρεσία θα συνεχίσουν την ανάπτυξη ανάλογων δράσεων με σκοπό να βοηθήσουν όσο μπορούν αυτούς που δοκιμάζονται πιο έντονα από την οικονομική κρίση

 

 

Μοιράσου την σελίδα