ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ


ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγών Αναργύρων - Καματερού

 

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων πραγματοποίησε μία ανθρώπινη και ζεστή εκδήλωση αλληλεγγύης και αγάπης για συμπολίτες μας που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με  την  Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον “Πευκώνα”, συμμετείχαν  οικογένειες του Δήμου μας με ανήλικα τέκνα και χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια οι οποίες παρέλαβαν πακέτο με τρόφιμα από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Ειδικότερα 30 οικογένειες παρέλαβαν  πακέτα με  τρόφιμα και πάνω από 80 παιδιά δέχτηκαν δώρα και παιχνίδια. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά συμμετείχαν σε δρώμενα και σε ομαδικά παιχνίδια και στο τέλος ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και ευχές. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος, Νίκος Σαράντης.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλες τις εθελοντικές οργανώσεις, όπως είναι το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, που στηρίζουν ένθερμα τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος μας για να βοηθήσει όσους συνανθρώπους μας έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

 

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα