Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας

 
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Γραφείο Προαγωγής Υγείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι», υλοποιούν πρόγραμμα Δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας. Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος αφορά άπορες ΚΑΙ ανασφάλιστες γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών.

Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.

Η ψηφιακή μαστογραφία πραγματοποιείται στον ειδικό ψηφιακό μαστογράφο του παραρτήματος του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγ. Ανάργυροι», Σύλλογος Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου.

Η δεύτερη ομάδα από 20 γυναίκες μεταφέρθηκε με λεωφορείο του Δήμου μας, συνοδεία έμπειρου νοσηλευτικού προσωπικού της Κοινωνικής Υπηρεσίας, στο παράρτημα του ογκολογικού νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» στις 20 Φεβρουαρίου 2013  και υποβλήθηκαν σε ψηφιακή μαστογραφία.

Όσες κυρίες ανήκουν στις προαναφερόμενες ομάδες και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου στα εξής τηλέφωνα:

κ.Κεντεποζίδου Νατάσα,   τηλ. 2132039921

κ. Καμαρινοπούλου Ελένη, τηλ. 2132039925

 
 

Μοιράσου την σελίδα