Μουσικοχορευτική Παράσταση από το Τμήμα Μελοδραματικής του Ωδείου Δ.Κ. Αγίων Αναργύρων

 
«Ο Έρωτας κάνει καλό…στο δέρμα»
 
Όσοι παραβρέθηκαν στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου "Σπύρος Αποστόλου" την Κυριακή 20 Μαϊου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξιόλογη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "ο έρωτας κάνει καλό στο δέρμα" από το τμήμα μελοδραματικής -με επικεφαλής την κα Άννα Μουζάκη-του Ωδείου της Δημοτική Κοινότητας Αγίων  Αναργύρων. 
Το τμήμα μελοδραματικής απαρτίζεται από σπουδαστές της μονωδίας, του σύγχρονου και του έντεχνου τραγουδιού- όλων των τάξεων εκπαίδευσης- οι οποίοι καλούνται να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να υποκριθούν. Και πράγματι οι σπουδαστές κατάφεραν θαυμάσια να ερμηνεύσουν έργα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου με θεματολογία τον Έρωτα. Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, θεατές όλων των ηλικιών διασκέδασαν και χειροκρότησαν θερμά τους συμμετέχοντες, καθώς επρόκειτο για ένα εγχείρημα με επαγγελματικές αξιώσεις. 
Η μεγάλη επιτυχία της παράστασης οφείλεται και στο συλλογικό πνεύμα των μελών της το κάθε μέλος κατέθεσε την προσωπική του δύναμη για το καλό του συνόλου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες καθώς έδωσαν ένα μάθημα αλληλεγγύης και συλλογικότητας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η τέχνη διεισδύει στις ψυχές και στέκεται στον αντίποδα του ατομικισμού της εποχής μας..
Στο τέλος της εκδήλωσης   ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού κύριος Γιάννης Κουτελιέρης που παρευρέθηκε, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και τους μαθητές.

Μοιράσου την σελίδα