ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Μια ιδιαίτερη βράβευση για τους μαθητές του 2ο Νηπιαγωγείου και το 2ου Λυκείου Αγίων Αναργύρων  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου στην κεντρική αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, παρουσία του Υπουργού Νίκου Φίλη.

Η βράβευση τους για καλές πρακτικές στο προσφυγικό ζήτημα θα είναι μια στιγμή που θα θυμούνται για πολλά χρόνια. Εξακόσια παιδιά, μαθητές και μαθήτριες από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού έως και τις τελευταίες του λυκείου και εκπαιδευτικοί – από όλη την ελληνική περιφέρεια- έδωσαν ένα μεγάλο συλλογικό παρόν στην εκδήλωση που αφορούσε την απονομή των επαίνων για την υλοποίηση της φετινής εγκυκλίου σχολικών δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών) και αντίστοιχων δράσεων σχετικών με το προσφυγικό ζήτημα.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού Παναγιώτα Καρκαλέτση συνόδευσε μαθητές και εκπαιδευτικούς και μετά τη βράβευση εξέφρασε «τη χαρά και την υπερηφάνεια του Δήμου και ολόκληρης της πόλης για την προσφορά των νέων παιδιών  στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πατρίδα μας μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες.  Και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς για τη διάκριση τους».

Μοιράσου την σελίδα