ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού
 
 

Η Κοινωνική Υπηρεσία το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 διοργάνωσε στο Κινηματοθέατρο «Μαρία- Έλενα», εκδήλωση αλληλεγγύης για τα παιδιά της πόλης μας. Η αίθουσα γέμισε με χαμογελαστά πρόσωπα και χαρούμενες φωνές, γεμάτες ζωντάνια και ευαισθησία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου, κ. Νίκου Σαράντη και ακολούθησαν ευχές από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, κ. Νίκο Παντελιά. Ακολούθησε η κοπή της πίττας της Κοινωνικής Υπηρεσίας και η κλήρωση προσκλήσεων για θεατρικές παραστάσεις. Στην συνέχεια τα παιδιά παρακολούθησαν την προβολή της παιδικής ταινίας “The Hope”. 

Πολύ σημαντική ήταν η προσφορά της εθελοντικής ομάδας του Δήμου μας “Δ.Ρ.Α.Σ.Η”, τα μέλη της οποίας προσέφεραν παιχνίδια στα παιδιά.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:την κ. Γιαννακοπούλου Αναστασία για τη χορηγία της βασιλόπιτας, και τον κ. Σμυρναίο Δημήτρη για την προβολή της ταινίας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το θέατρο“Ελεύθερη έκφραση” που προσέφερε 60 διπλές προσκλήσεις για το έργο “Ειρήνη” του Αριστοφάνη καθώς και τα θέατρα “Αερόπλοιο- Τόπος Αλλού”, “Παλλάς” και “Ρένα Βλαχοπούλου”.

             
 

Μοιράσου την σελίδα