ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ"ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΡΚΑ
από τη θεατρική ομάδα "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ"


 Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, η θεατρική παράσταση «Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα, που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης από την θεατρική ομάδα «Πολιτιστικοί Δεσμοί Κύμης – Αλιβερίου», σε συνεργασία με το Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.
Μια παράσταση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από επαγγελματίες ηθοποιούς και συντελεστές.
Το θέατρο στο Πάρκο Τρίτση ήταν κατάμεστο.
Οι θεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον καθ΄όλη την διάρκεια της παράστασης, στο τέλος χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι και όρθιοι για πολύ ώρα το θίασο.

Τη θεατρική ομάδα καλωσόρισε ο συμπατριώτης τους και Αντιδήμαρχος  της πόλης μας, Γιάννης Ελαιοτριβάρης,  ο οποίος και τους απένειμε  αναμνηστική πλακέτα για την αφιλοκερδή παρουσία τους στο Δήμο μας και την μεγάλη προσφορά τους στα Πολιτιστικά δρώμενα της Εύβοιας και όχι μόνο.
Φανερά συγκινημένος στην ομιλία του τόνισε ότι παρακολουθεί από τα πρώτα τους βήματα τη δράση τους, τη πορεία τους και υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι  χρειαστούν.

Μοιράσου την σελίδα