Εγκαίνια του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου "Μελία ΙΙ" στο Καματερό.

Εγκαίνια Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Μελία ΙΙ»
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού ήδη συνεργάζεται με τον κοινωνικό μη κερδοσκοπικό φορέα «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων – ΕΔΡΑ» και λειτουργεί, με επιτυχία και με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Μελία» στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.
Με τη δημιουργία του Καλλικρατικού Δήμου των Αγίων Αναργύρων – Καματερού, προέκυψε η ανάγκη επέκτασης αυτού του επιτυχημένου όσο και αναγκαίου θεσμού και στην περιοχή του Καματερού. Για τον λόγο αυτό, με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, κ. Σωτήριου Καμαρινόπουλου, συστήνεται ένα νέο Κέντρο, το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Μελία ΙΙ», το οποίο έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του  στην περιοχή του Καματερού ώστε να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Ήδη, στον συνενωμένο Δήμο, στις περιοχές των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού, εξυπηρετούνται περίπου 110 οικογένειες.
Στόχος του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Μελία ΙΙ» είναι η πρόληψη, αξιολόγηση και αποκατάσταση, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες σε παιδιά σχολικής ηλικίας και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου, μάθησης ή σχολικής ένταξης. Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο στελεχώνεται από μια διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας: ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, ειδικό παιδαγωγό, λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή.
Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 5:30 μ.μ. πραγματοποιούμε τα εγκαίνια του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Μελία ΙΙ» επί της οδού Κωστή Παλαμά 120 στο Καματερό. Στα εγκαίνια του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «Μελία ΙΙ» θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Νίκος Σαράντης.
 

Μοιράσου την σελίδα