«Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και η διανομή σχολικών ειδών και τροφίμων»

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  η  Κοινωνική Υπηρεσία και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, πραγματοποίησαν εκδήλωση για τη συγκέντρωση  καινούριων σχολικών ειδών και τροφίμων για τα παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών της πόλης.


Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο   Καφέ Τέχνης «Πευκώνας» μαθητές, κάτοικοι, εθελοντές της περιοχής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και προσέφεραν καινούργια σχολικά είδη και τρόφιμα μακράς διάρκειας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, της Ομάδας εθελοντών ΔΡΑΣΗ, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τ. τ. Ανάκασας και  του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Η βραδιά πλαισιώθηκε με ελληνική μουσική και τραγούδια από την Ορχήστρα μαθητών, δασκάλων και φίλων του Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων.


Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης , κ. Ν. Παντελιά πραγματοποιήθηκε η διανομή των ειδών σε 100 οικογένειες της πόλης μας. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας του Δήμου μας.

Μοιράσου την σελίδα