ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ




ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ & ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας . Ειδικότερα, τα μέλη του Δ’  ΚΑΠΗ πραγματοποίησαν εκδήλωση στις 25 Φεβρουαρίου 2016 και του Β΄ και Γ’  ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων στις 27 Φεβρουαρίου σε εστιατόριο στην Αρτέμιδα. Κυριάρχησε η ζωντάνια, το κέφι, ο χορός , οι μεταμφιέσεις και οι διαγωνισμοί όπως ,καλύτερης μεταμφίεσης και του ακούραστου  χορευτή και χορεύτριας.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Νίκος Σαράντης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Νίκος Παντελιάς με τα μέλη των οικογενειών τους.

Το Α΄ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων πραγματοποίησε φέτος αποκριάτικό γλέντι την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου σε μεζεδοπωλείο στους Αγίους Αναργύρους, όπου οι συμμετέχοντες διασκέδασαν  με ζωντανή μουσική και καλή παρέα.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Νίκος Σαράντης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Νίκος Παντελιάς

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Καματερού συνέδραμαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού  στις 6 Μαρτίου δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα για τους καρναβαλιστές με κεράσματα και κέφι  για μικρούς και μεγάλους. Τέλος στις 10 Μαρτίου το ΚΑΠΗ Καματερού πραγματοποίησε την αποκριάτικη συνεστίαση του σε κοσμική ταβέρνα της περιοχής. Κέφι, τραγούδι, χορός, φαγητό, ποτό και μεταμφιέσεις συνέβαλαν στη δημιουργία μιας εξαιρετικής βραδιάς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος , κος Σαράντης Νίκος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής &  Αλληλεγγύης , κος Παντελιάς Νίκος.

 

Μοιράσου την σελίδα