Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΟ


Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού τίμησε τον συμπολίτη μας Πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ Βασίλη Μουράτο

 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Νίκος Σαράντης τίμησε τον Βασίλη Μουράτο που μαζί με τα άλλα παιδιά της Εθνικής Εφήβων έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Νίκος Σαράντης υποδέχθηκε την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο, τον Αγιαναργυριώτη Πρωταθλητή Ευρώπης, που συνοδευόταν από την οικογένεια του.

Ο Δήμαρχος απένειμε στον Βασίλη Μουράτο μια τιμητική πλακέτα και τον συνεχάρη θερμά για τη φετινή του επιτυχία, που ήταν αποτέλεσμα αφενός του μεγάλου ταλέντου του, αφετέρου σκληρής προπόνησης και προσπάθειας.

«Οι νέοι και οι νέες της πόλης μας διαπρέπουν στα μαθήματα, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες. Μέσα στη δύσκολη εποχή που περνάμε αποτελούν για όλους μας πηγή έμπνευσης και ελπίδας», τόνισε ο Δήμαρχος.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Βασίλης Μουράτος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο γι" αυτήν την ξεχωριστή τιμή. Όπως είπε, η  αγάπη και η στήριξη των οικείων και των συμπολιτών μας αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για νέες διακρίσεις στο μέλλον. 


Μοιράσου την σελίδα