ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Σε συνεργασία με το Σύλλογο Ηπειρωτών Καματερού

 
 
 

Μια χαρούμενη Αποκριά με γλέντι, μασκαράδες και φρέσκιες λαγάνες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν  στο λόφο του Προφήτη Ηλία, Κοινότητας Καματερού,  προκειμένου να πετάξουν τον χαρταετό τους και να ευχηθούν Καλή Σαρακοστή. Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ηπειρωτών Καματερού οργάνωσε  με μεγάλη επιτυχία τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα 18-3-2013  μέσα σε μια ατμόσφαιρα φιλική και ζεστή χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

            Τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών μαγείρεψαν παραδοσιακή   ηπειρώτικη φασολάδα ενώ ο Δήμος Αγ. Αναργύρων Καματερού πρόσφερε απλόχερα σε όλους

μια πανδαισία νηστίσιμων εδεσμάτων ( λαγάνες, τουρσιά, ελιές, χαλβά κ.α), μπόλικο γλυκό κρασί, πολύχρωμους χαρταετούς δίνοντας μια ανάσα στους δημότες και την ευκαιρία για ενίσχυση των ανθρώπινων σχέσεων.

Η υπέροχη ζωντανή ορχήστρα (του κ. Ζάγκα Τάκη) άναψε το γλέντι με παραδοσιακά και λαικά τραγούδια του τόπου μας, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να τραγουδήσουν και να χορέψου στο ρυθμό της Αποκριάς.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων Καματερού κ. Νίκος Σαράντης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας κ. Γιάννης Κουτελιέρης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ν.Παντελιάς, κ. Κατσιμάρδος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ζαζόπουλος,κ. Σταφυλάς, κ. Πότσης

( και ως πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών), ο κ. Νταηλάκης καθώς και οι Πρόεδροι των Συλλόγων του Δήμου μας .  

Μοιράσου την σελίδα