ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΒΗΤΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις διαβήτη για ανασφάλιστους

στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

 

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Προσέχω το διαβήτη μου» που υλοποιείται από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό QualityNet Foundation και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας, πραγματοποιούνται δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου σε ανασφάλιστους & άπορους κατοίκους του Δήμου μας με Σακχαρώδη διαβήτη.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών σε ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Ο εργαστηριακός έλεγχος περιλαμβάνει: έλεγχο χοληστερίνης, ηπατικούς δείκτες, γενική αίματος, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη κ.α. και πραγματοποιείται σε γνωστό Μικροβιολογικό εργαστήριο της περιοχής.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού έχει αναλάβει την ενημέρωση του κοινού και την παραπομπή των ενδιαφερόμενων στον αρμόδιο εθελοντή ιατρό που μετέχει στο Δίκτυο Υπηρεσιών Υγείας του Δήμου μας, για την συμπλήρωση του παραπεμπτικού σημειώματος. Μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 50 πολίτες, κάτοικοι του Δήμου μας και το πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλ.: 213.2039921

 
 

Μοιράσου την σελίδα