ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Για ανασφάλιστους δημότες της πόλης μας

 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία ζούμε, βλέποντας τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών και που έχουν ως συνέπεια την όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη στήριξη και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας οι οποίοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας είναι και η δημιουργία Κοινωνικού Δικτύου Υπηρεσιών Υγείας, για ανασφάλιστους πολίτες του Δήμου μας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των Ιατρών της πόλης μας. Κάθε ανασφάλιστος κάτοικος του Δήμου μας υποβάλλει στην Κοινωνική Υπηρεσία τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την απουσία ασφάλισης. Στην συνέχεια χορηγείται παραπεμπτικό σημείωμα από την Υπηρεσία και κλείνεται ραντεβού με τους συνεργαζόμενους Ιατρούς, οι οποίοι εξετάζουν δωρεάν στα ιατρεία τους και όπου είναι αναγκαίο γίνεται και συνταγογράφηση φαρμάκων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Δίκτυο Υπηρεσιών Υγείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα: 213 2039925, 213 2039921.

 
 

Μοιράσου την σελίδα